Praktijk


Mijn naam is Mirjam Stokkel en in juni 2018 heb ik mijn 3-jarige HBO opleiding VoetreflexPlus™ therapeut bij Total Health Academy afgerond.
Mijn scriptie “Verdriet bij Heimwee” is met een super mooi cijfer beoordeeld en ik heb mijn diploma in ontvangst mogen nemen. Op naar de volgende stap!

In mei 2020 ben ik gestart met de opleiding Medische Psychosociale Basiskennis bij de Energieschool in Den Bosch. Dit zijn 2 opleidingen die in één wordt gegeven, omdat dit heel goed samen te combineren is. Met het volgen van deze opleiding verbreedt ik mijn kennis op deze vlakken. Na een enerverend studie jaar tijdens Corona en lessen volgen via Zoom heb ik in 2021 mijn diploma hiervoor gehaald.
Daarnaast ben je altijd van harte welkom voor een heerlijke massage. Ontspannen of klacht gerelateerd, alles is mogelijk.Bij de eerste behandeling wordt je klacht besproken en om een goed beeld te krijgen, zal een vragenlijst worden ingevuld. Aan de hand daarvan kan ik een behandelplan opstellen en deze zal ik met je bespreken.
Het is raadzaam om voor de eerste 6 behandelingen, wekelijks een afspraak te maken om op die manier het beste resultaat te verkrijgen. Daarna kan in overleg en indien gewenst de afspraken eens per 2, 3 of 4 weken gemaakt worden.

Tarieven

Intakegesprek VoetreflexPlus™ behandeling en ontspanningsmassage 90 min €75,00
Vervolgbehandeling VoetreflexPlus™ 45 min €52,50
Chinese ontspanningsmassage; in deze massage worden de meridianen (energiebanen) gemasseerd en gestimuleerd om de energie weer volop te laten stromen 45 min €52,50
Energetische massage; zoals chakra, aura, polariteit, zonnevlecht, metamorfose 45 min €52,50
Hotstone massage; een heerlijke verwarmende massage met speciale daarvoor bestemde stenen (seizoen gebonden) 60 min €47,50
Guasha gezichtsmassage. Met een schraapsteen wordt nek, decolleté, hoofd en gezicht gemasseerd. 45 min €37,50
Cupping massage rug en nek; d.m.v. van een cup vacuüm te zuigen op de huid, kunnen blokkades worden opgeheven en zorgt direct voor het stimuleren van de doorbloeding en je Qi; de levensenergie 30 min €27,50
doTerra AromaTouch massage; op basis van 8 essentiële oliën die op elkaar zijn afgestemd een fantastische energie gevende massage 45 min €47,50
Reiki 60 min €47,50
Annulering

Afspraken die minder dan 24 uur van tevoren worden afgezegd, zullen helaas in rekening worden gebracht.

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel kadootje? Een kadobon voor een heerlijke massage is altijd welkom en is in elk gewenst bedrag verkrijgbaar.

Vergoeding

Vanaf heden worden de voetreflex behandelingen vergoedt, afhankelijk van de zorgverzekeraar waarbij je verzekerd bent.

Relax your Feet is aangesloten bij de CAT Collectief Alternatieve Therapeuten. Het CAT is een multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten en heeft als voornaamste doelstelling het bevorderen van de kwaliteit van de additieve (complementaire) geneeskunde. Klik hier voor de website van CAT www.catvergoedbaar.nl

Relax your Feet is voor de Wkkgz via de CAT aangesloten bij BAT verzekeringen beroeps-, bedrijfs- en productaansprakelijkheidsverzekering met Wkkgz dekking. GAT geschillen registratie rijks erkende Wkkgz-geschilleninstantie, klacht- en tuchtrecht incl. GAT klacht- en tuchtrecht-fonds. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

 

VoetreflexPlus™


VoetreflexPlus™ therapie is een veilige en aangename therapievorm die wordt toegepast bij diverse klachten. Het woord reflexologie betekent weerspiegeling. Elk deel van het lichaam zit weerspiegeld in de voet.

Voetreflexplus™ therapie is een natuurlijke geneeswijze, waarbij druk wordt uitgeoefend op bepaalde zones van de voeten. Door middel van drukpuntmassage wordt het lichaam gestimuleerd in zijn zelfgenezend vermogen.

Door allerlei oorzaken kan er een dusdanige blokkade optreden dat het lichaam niet meer in staat is zichzelf te herstellen.
Dit kan tot gevolg hebben dat een bepaald orgaan of lichaamssysteem niet goed meer functioneert waardoor er klachten kunnen ontstaan. Door massage kunnen blokkades worden opgeheven waardoor het lichaam weer in balans kan komen.

De Westerse voetreflexmassage werkt via drukpunten en reflexzones op de voet.

De Chinese voetreflexmassage combineert de reflexzones op de voet met meridiaanbanen en acupunctuurpunten op het onderbeen, onderarm of oren.
Hierdoor komt er een hele goede doorstroming op gang en wordt het effect van de voetreflexmassage vele malen groter.

De combinatie van Westerse voetreflex met de Chinese methode, gebaseerd op de TCM (Traditionele Chinese Massage) wordt VoetreflexPlus™ genoemd.


In China worden voetreflexmassages in ziekenhuizen toegepast naast het reguliere systeem. Het zorgt ervoor dat de mens eerder opknapt na een operatie of ziekte en zich weer snel vitaal en energiek voelt. Ook wonden genezen sneller. Er zijn eigenlijk geen klachten die niet met VoetreflexPlus™ te behandelen of te ondersteunen zijn.

Enkele veel voorkomende klachten zijn:
Hoofdpijn en migraine, spijsverteringsklachten, hoge en lage bloeddruk, hartkloppingen, rug en nekklachten, overgangsklachten, bijholte ontstekingen, stress, slaapproblemen, blaasontsteking, burnout, menstruatieklachten.

Ook kan VoetreflexPlus™ een hele goede aanvulling zijn als ondersteuning bij chronische ziekten als diabetes, crohn, reuma, fibromyalgie etc. De ziekte verdwijnt niet maar complicaties kunnen sterk worden vertraagd of vermeden. Ook pijnklachten kunnen sterk verminderen.

Heeft u geen klachten? Helemaal geweldig! Want ook preventief kan VoetreflexPlus™ veel voor u betekenen.
Het ontspant lichaam en geest, verbetert de doorbloeding, de lymfecirculatie en het immuunsysteem en zorgt voor een verhoging van vitaliteit en gezondheid.


Bedrijven


– Vermindert ziekteverzuim bij uw personeel

Waarom bedrijfsvoetreflexologie?
Bedrijfsvoetreflexologie wordt vooral in Denemarken, maar ook in andere landen met succes ingezet bij het terugdringen van het ziekteverzuim. Arbeidsgerelateerde klachten zoals rug-, arm-, nek- en schouderklachten, die zijn ontstaan door een verkeerde werkhouding of aanhoudende stress kunnen worden aangepakt. Uit diverse onderzoeken blijkt ook dat de werktevredenheid en de productiviteit van werknemers wordt verhoogd.

De unieke Chinfit® bedrijfsmassage is een sterk vitaliserende voetreflexmassage die in korte tijd zorgt voor ontspanning en energie. Het geeft een verlaging van het stressgevoel, waardoor werknemers gezond en gemotiveerd aan het werk blijven.


– Fiscaal aantrekkelijk voor werkgevers

Reflexologie als vrije verstrekking
Sinds 2010 kunnen bedrijven voetreflexologie als een vrije verstrekking aanbieden aan hun medewerkers. Dit houdt in dat de kosten aftrekbaar zijn van de loonbelasting en dat de in rekening gebrachte BTW in mindering kan worden gebracht op de omzetbelasting. Een van de onderzoeken, uitgevoerd in 1995, bestond uit het meten van het effect van zes voetreflexbehandelingen onder 143 medewerkers met last van gespannen spieren, stress, hoofdpijn en migraine. Na de zes behandelingen gaf 79% aan geen of minder last te hebben van de klachten, 92% wilde de behandelingen voortzetten en 30% gaf aan meer tevreden te zijn over zijn of haar baan.

 

Effecten van regelmatige voetreflextherapie:

  • Preventief bij allerlei gezondheidsklachten
  • Concentratie en motivatie verhogend
  • Effectief tegen arm- nek- rug- en schouderklachten
  • Vermindert stress gerelateerde klachten
  • Vermindert ziekteverzuim
  • Onderdeel van de zorgbegeleiding bij re-integratie trajecten

U bent van harte welkom om contact op te nemen voor meer informatie. Ik sta u heel graag te woord.


 

Zechsal


Zechsal zelfdiagnose pakket, aanbevolen voor starters!
•   Een startpakket om je eigen diagnose te stellen
•   Voor 3 weken lang dagelijks gebruik
•   750 gram badkristallen & 100 ml magnesiumolie
•   Puur magnesium om je tekort optimaal aan te vullen
•   Inclusief checklist
€ 24,90    € 22,95
Artikelen zijn ook apart te bestellen: Badkristallen € 11,95. Magnesium olie € 12,95.


Zechsal zelfdiagnose pakket, voor drie weken gebruik.


Zechsal skin savers, voor een mooie en egale huid.
•   Skin balm (50 ml) en body cream (125 ml)
•   Een sterk duo voor een stralende huid
•   Gebruik de skin balm om af te rekenen met puistjes
•   Ook geschikt als masker (1 of 2 keer per week)
•   De body cream is een rijke, voedende crème
•   Perfect als nazorg bij de Skin Balm. Reken af met een onzuivere huid met de 100% natuurlijke Zechsal Skin Savers!
€ 29,90       € 27,95
Artikelen zijn ook apart te bestellen. Skin balm € 14,95. Bodycream € 14,95.


Zechsal skin savers, voor een mooie en egale huid.


Zechsal huid & haar, tegen droge huid en jeuk!
•   Bodycream (125 ml) en Hair & body wash (200 ml)
•   Ideaal voor de droge of geïrriteerde huid
•   Effectief bij huidaandoeningen en jeuk
•   Heerlijk zacht voor het hele lichaam
•   Ook geschikt voor kinderen
€ 27,90      € 25,95
Artikelen zijn ook apart te bestellen. Bodycream € 14,95. Hair & body wash € 12,95.


Zechsal huid & haar, speciaal voor gevoelige huid!


Zechsal deodorant, 75 ml. Prebiotisch natuurlijk!
•   Ultra-moderne deo met hoog magnesiumgehalte
•   Prebiotische werking, versterkt goede bacteriën
•   Natuurlijke bescherming tegen zweetgeur
•   Zonder parfum en géén aluminium
•   Extra fris door menthol-componenten
€ 13,95       € 11,95


Zechsal deodorant, 75 ml. Prebiotisch natuurlijk!


UNIEK! Zechsal Pure Elements balancing cream, 50 ml.
•   nieuwe prebiotische samenstelling
•   optimale voeding & hydratatie
•   krachtige bescherming
•   een structureel ‘liftend’ effect
•   ook de gerimpelde huid profiteert zichtbaar
•   subtiele verfrissende geur
€ 44,95 

Zechsal MCM gel, tube 100 ml. Pomp 500ml. Speciaal voor gewrichtsklachten
•   Met 15% pure magnesium
•   Natuurlijke ondersteuning van de gewrichten
•   Pakt ontstekingen aan
•   Ontspanning van de spieren
•   Bevat OptiMSM, chondroïtine en gember
Tube € 14,95   Pomp € 44,95


Zechsal MCM gel 500 ml, fles met handige doseerpomp


Zechsal magnesiumolie, 100 ml. In handige spray flacon.
Wil jij zeker weten dat je de beste kwaliteit magnesiumolie koopt? Bestel dan Zechsal magnesiumolie.
•   Puur magnesium direct uit de Zechstein bron
•   100 ml spray flacon voor makkelijke dosering
•   Hoogst mogelijke concentratie (31%)
•   Herstelt je magnesiumbalans
•   Effectief bij vele gezondheidsklachten
•   Voordelig in gebruik!
Tip: er zijn ook de grote flessen (500 ml € 29,95 en 1000 ml € 49,95) waarmee je deze spray flacon kunt bijvullen. Vraag naar de combinatie aanbiedingen.
€ 12,95


 Zechsal magnesiumolie, 100 ml. In handige spray flacon.


Zechsal child care, speciaal pakket voor kinderen!
•   Pure magnesium badkristallen, 2 kg pot met navul
•   Milde bodycream 150 ml, ook geschikt voor babies
•   Helpt om beter te slapen
•   Bevordert de concentratie
•   Zorgt voor verlichting van groeipijn
•   Ondersteunend bij ADHD, autisme en depressie
€ 55,85     € 51,95
Artikelen zijn ook apart te bestellen. Bodycream € 17,95. Badkristallen € 37,00.


Zechsal child care, speciaal pakket voor drukke kinderen.


Zechsal geschenkdoos, een mooi kado voor een zacht prijsje.
•   Luxe geschenkdoos met 3 producten
•   Zechsal bodycream (30 ml)
•   Hair & body wash (50 ml)
•   Organza zakje magnesiumkristallen (125 g)
•   Ideaal als relatiegeschenk
Thema: Renew your body. Relax your mind.
€ 12,95Zechsal geschenkdoos deluxe, een echt verwenkado!
Prachtige geschenkdoos met Zechsal bodycream (150 ml), magnesiumolie (100 ml) en badkristallen (125g). Heerlijk om te ontspannen en je magnesiumbalans op een optimale manier aan te vullen!
€ 35,95


Prijslijst_Zechsal_2021

Bron: www.zechsal.nl/
 

ContactHeb je een vraag? Stuur je bericht naar:

info@relaxyourfeet.nl